dinsdag 12 april 2011

Zondag 10 april: Hickory Winterswijk - Matchmakers HHB















Uit tegen Hickory Winterswijk, voor ons de eerste en dus ook volledig onbekende tegenstander in de 4e klasse. Met geweldig weer, een 'des Wageningsch' veld en twee veldscheidsrechters erbij, beloofde het een mooie middag te worden. Het ging aanvankelijk gelijk op, maar door een eindspurt van Hickory kwamen zij als winnaars van het veld. Eindstand 9-6.


Na ruim een uur rijden, maar wel de zonnestralen tegemoet, komen we aan bij Hickory Winterswijk. De eerste krachtmeting in de voor ons nieuwe 4e klasse. Een wethouder opent deze eerste wedstrijd van het seizoen, omdat de club graag een nieuw veld wil. Wij hopen met hen dat dat ook gaat gebeuren. Om 14.30 uur begint de wedstrijd. Onze slagbeurt in de 1e inning gaat zonder succes voorbij. De volgende innings scoort Hickory 5 punten o.a. door twee rake klappen van hun nr 18. We blijven in hun voetsporen door een paar goede tikken en in de vierde inning komen we zelf op 6-5 voorsprong. Een aardige dame brengt ons heerlijk warme thee, maar helaas is dan de koek voor ons op. Hickory slaat toe en bepaalt de eindstand op 9-6.

Al met al kunnen we toch tevreden terugkijken op deze eerste wedstrijd in de 4e klasse. Met een paar nieuwe gezichten en een halve slaapkop (Tim) ging het spel niet slecht. Weinig fouten en ballen werden geraakt. Laten we hopen dat de volgende keer er wat meer uit kunnen slepen. Tot zondag!

1 opmerking: