maandag 2 mei 2011

Dinsdag 26 april Matchmakers DSB - Red Caps Leusden


Het softbalseizoen is weer een paar weken bezig en de dames van de Matchmakers moesten de eerste wedstrijden nog even inkomen, maar de derde wedstrijd van het seizoen werd er weer goed gespeeld. En gewonnen, met 15-9!

De eerste inning begon met twee punten van de dames van Red Caps uit Leusden voordat het derde uitje viel op het tweede honk. Hierna kwamen de Matchmakers aan slag. De pitcher van Leusden gooide erg vaak vier wijd en daarbij een mooie stootslag van Iwanka Vaneman en een honkslag van Eveline van Zetten zorgde voor zes punten voor de dames uit Wageningen.

De tweede inning ging snel voorbij, maar in de derde inning konden beide partijen hun punten aantal verdubbelen. De Matchmakers konden de gepitchte ballen erg goed beoordelen en dit resulteerde in vier mooie honkslagen. Daarnaast werd er weer goed honkgelopen en werden zo foutjes van Red Caps afgestraft. Pas nadat iedereen van de Wageningse dames aan slag was geweest kon er gewisseld worden.

In de vierde inning was er een pitcher wissel aan Wageningse kant, maar toch werd er door de dames uit Leusden twee keer gescoord voordat de Matchmakers weer aan slag kwamen. Twee Wageningsen kwamen met vier wijd op het honk waarna Brechtje de Bruin aan slag kwam en de eerste van haar homeruns van dit seizoen sloeg.

In de innig hierna sloegen de Red Caps ook een aantal honkslagen, maar onder andere door een mooie vangbal van derde honkvrouw Joan Wiersum vielen de nullen snel en werd de wedstrijd beslist in 15-9 voor de Matchmakers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten