donderdag 24 juli 2014

Succesvolle week voor Matchmakers!

De afgelopen week heeft het eerste damesteam van Matchmakers een erg druk programma afgewerkt, met maar liefst drie wedstrijden! Ook deze test werd doorstaan, waardoor weer drie overwinningen aan het totaal zijn toegevoegd, en de eerste plaats in de competitie weer is overgenomen van WSB.

Zo simpel als het hierboven staat was het in de praktijk niet; in de eerste ontmoeting tegen Red Caps, moest Matchmakers zich van zijn allerbeste kant laten zien om in de laatste slagbeurten de overwinning veilig te stellen. Uiteindelijk gaf de slagkracht van Matchmakers de doorslag met als hoogtepunten de home runs van Dagmar van Nieuwpoort en Linde Gerritsen. Deze laatste bracht ook de winnende punten over de thuisplaat: eindstand 15-12.

Tegen Hilversum Hurricanes bleef het twee innings lang een wedstrijd, waarna weer het slaggeweld van Matchmakers losbarstte. Deze keer waren 2 driehonkslagen te bewonderen van Brechtje de Bruin, en een van Petra Severijnen. Niemand liet zich onbetuigd, want iedere speelster had minimaal een honkslag, en totaal waren het er niet minder dan 20! Pitcher Marloes Wentink wist samen met haar veld een prima verdediging neer te zetten waar Hilversum zich de tanden op stukbeet: eindstand 24-5.

De laatste tegenstander van de week wat Radboud Rangers en tijdens deze wedstrijd liet de Wageningse equipe zien dat ze, ook als het niet allemaal soepel loopt aan slag, ze toch in staat zijn om zoveel kwaliteit te brengen dat ze punten af kunnen dwingen. Tel daarbij op dat pitcher Marloes Wentink een meer dan puike partij gooide (7 keer 3 slag, 4 keer 4 wijd, 7 honkslagen tegen en het veld maakte 2 fouten), en dan komt daar de derde winstpartij van de week uit rollen met een eindstand van 9-5.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten