donderdag 13 juni 2013

Nipt verlies dames 1

Als een keiharde homerun en een spetterende vangbal extra punten zouden opleveren dan had dames 1 van Hilversum Hurricanes gewonnen. Nu werd met 5-6 verloren van deze naaste concurrenten.
De wedstrijd begon veel belovend. Er vielen direct twee nullen. Op een honkslag en een veldfout scoorde weliswaar een keer, maar dat was een beperkte schade. Zeker omdat met een honkslag van Linde en een spetterende homerun van Marloes vier punten werden gescoord. Dat gaf moed.
De tweede inning begon dan ook voorspoedig. Hurricanes had drie op drie af aan slag. Even zo hard ging het aan onze kant, maar dan ook nog eens met twee keer drie slag van de Hilversumse pitcher. In de derde slagbeurt verkleinde de bezoeksters hun achterstand tot 4-3. Wij bleven puntloos door dubbelspel.
In de vierde inning wist Hurricanes weer een puntje meer te scoren. Nu kwamen ze met goede honkslagen op runs. Ook wij kwamen met Marloes en Jedidiah op de honken, waarvan Marloes op een onvervalste opofferingsslag in het rechtsveld van Dagmar wist te scoren. Daarmee was de eindstand bepaald. Het was weliswaar nog spannend. Hilversum kreeg nog een maar een loopster op de honken en onze deur naar de thuisplaat zat goed op slot. Petra voelt de vangbal die ze op het tweede honk maakte waarschijnlijk nog. Wij zowel de vijfde als zesde inning ook nog honken bezet kregen, maar we hadden niet genoeg vat op de pitcher om tot scoren te komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten