vrijdag 21 juni 2013

Verlies op 20 juni voor Matchmakers dames 1

Op deze broeierige donderdag avond waren de dames van de Matchmakers te gast bij Nieuwegein Diamonds. De 1ste inning werd geopend met een geraakt werper. Vervolgens werden er 3 punten binnengehaald door o.a. een mooie 3 honkslag van Linde Gerritsen. Aan slag konden de Diamonds hier niet veel tegenin brengen. Slechts een speelster bereikte het eerste honk dermate van 4 wijd. Verder werd er een keer 3 slag gegooid en maakte Jedidiah Moser een mooie vangbal in het linksveld waarop een dubbel viel.
Tijdens de 2de inning konden de Matchmakers, dermate van een aantal honkslagen en wat gegrabbel in het veld aan de kant van Diamonds, nog 2 punten binnen halen en waarbij een 0-5 voorsprong werd bereikt. Helaas kwamen de Diamonds tijdens hun slagbeurt sterk terug en werden er door een aantal harde slagen in het outfield en fanatiek honklopen 6 punten binnen gehaald, waardoor de Matchmakers hun voorsprong verloren.
In de 3de inning lukte het de Matchmakers niet om loopsters over de thuisplaat te halen. Echter werden er door de Diamonds wederom 6 punten gemaakt. Tijdens de 4de inning wist Marloes Wentink nog 2 punten binnen te slaan met een hoge bal in het outfield. Aan de kant van Diamonds was het deze inning 3 op 3 af doordat er o.a. door Marit Tiel 3 slag werd gegooid en wederom een vangbal door Jedidiah Moser in het outfield werd gemaakt. Helaas konden er tijdens de 5de inning geen punten meer worden gescored en kwam de wedstrijd ten einde met een achterstand van 12-7.
Beste slagvrouw van de wedstrijd: Petra Severijnen (1 uit 2). Marit Tiel gooide: 1 x 4 wijd en 3 x 3 slag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten